Tízmilliószoros Nap – 2017. július 27. (csütörtök)

Általános

Az év harmadik Tízmilliószoros Napja érkezik el július 27-én (csütörtökön)! Használd ki jól a kínálkozó lehetőséget, hiszen évente csak négy ilyen nap van, amikor minden energia, kívánság, teremtés – legyen az jó vagy rossz – egyaránt tízmilliószoros erővel hat! Már most gondold át, mit szeretnél elérni, milyen terheket szeretnél letenni, és a pozitív változásba vetett hittel vágj neki ennek a különleges napnak!

Érdemes már a reggeli felkeléstől tudatosan fókuszálnod a pozitív gondolatokra, érzelmekre. Ébredés után közvetlenül théta állapotban vagy, amikor eleve sokkal erősebb a teremtő képességed. Gondolj csak bele, ha a théta-állapot és a tízmilliószoros hatás összeadódik, mi mindent elérhetsz! Amikor felébredsz, maradj még kicsit az ágyban, tartsd csukva a szemeid, és add át kéréseidet a Teremtőnek (vagy ahogy te hívod)!  Fogalmazd meg egyértelműen, mi az, amit kérsz, és azt is, hogy mitől búcsúzol el végleg! Érezd át a teremtő gondolatok megsokszorozott erejét, és add át az irányítást a legmagasabb fokú Szeretet korlátlan energiájának! Igyekezz ezen a napon jó gondolatokra, érzelmekre fókuszálni, fordulj mindenki és minden felé szeretettel

Ha teheted, szakíts magadnak egy kis saját időt az elcsendesedésre! Hallgass lélekemelő muzsikát, tegyél egy rövid sétát a szabadban, vagy meditálj kicsit még az esti lefekvés előtt, kihasználva az elalvást megelőző théta-állapotot! Kényeztesd magad olyan tevékenységgel, amiben örömöd leled!

A tízmilliószoros napok egyébként a tibeti hagyományban az úgynevezett “nagy Buddha” napok, amelyek közül most a “Tankerék ünnepe” következik be.  Ez egy nagyon fontos buddhista ünnepnap. A hagyomány szerint megvilágosodása után Buddha 6 hétig nem tanított. Végül azonban Indra és Brahma ösztönzésére megforgatta a Tan Kerekét első ízben Szarnathban, ahol a Négy Nemes Igazságot tanította.

Íme néhány Théta letöltés a Tízmilliószoros Nap tiszteletére. Csak mondj igent, ha szeretnéd! 

Megtaníthatja neked a Teremtő, milyen érzés az aktuális bolygóállással összhangban, annak előnyeit, kedvező és támogat hatásait felhasználva a legjobb úton-módon fejlődni, tanulni, változni és szükség szerint változtatni?

Megtaníthatja neked a Teremtő, milyen érzés ráhangolódni a Tízmilliószoros Nap energiájára a legjobb úton-módon?

Megtaníthatja neked a Teremtő, milyen érzés ma és minden nap a pozitív érzésekre, gondolatokra fókuszálni?

Megtaníthatja neked a Teremtő, hogyan élj anélkül, hogy a vágyaidat túlzónak, eltúlzottnak, indokolatlannak tartanád?

Megtaníthatja neked a Teremtő, hogyan legyenek vágyaid lelkiismeret-furdalás nélkül?

Letöltheti neked a Teremtő, milyen érzés vágyni valamire a legmagasabb nézőpontból?

Megmutathatja neked a Teremtő, hogy milyen érzés ismerni, hogy ki vagy a Teremtő által?

Megmutathatja neked a Teremtő, hogy milyen érzés élni a jelent, formálni a jövőt anélkül, hogy a múlt traumáit/drámáit visszarángatnád?

Megmutathatja neked a Teremtő, hogy milyen érzés a jelenlét?
Megmutathatja neked a Teremtő, hogy milyen érzés a jelenben teremteni?

Megmutathatja neked a Teremtő, hogy milyen érzés megengedni, hogy hozzárendezze az életedet a vágyott változásokhoz? Hogy harmonizálja ennek érdekében az életed, hogy megérkezzen minden olyan érzés, körülmény, ami támogatja a folyamatot, és hogy ezeket be is engeded?

Megmutathatja neked a Teremtő, hogy biztonságos helyet csinálni életedben az újnak?

Megmutathatja neked a Teremtő, milyen érzés, hogy – túllépve az ún. hibakereső üzemmódon és a problémakereső gondolkodáson – már a MOST-ban megoldásközpontú gondolkodással éled az életed?

Megtaníthatja neked a Teremtő, hogy milyen érzés, felvenni a saját ritmusodat, és kényelmesen, könnyedén áramlani az életed minden területén?

Megmutathatja neked a Teremtő, hogy milyen érzés felelősséget vállalni azért, amire IGEN-t mondtál?

Áldott, csodákkal teli napot kívánok!

Szeretettel,

Tomek Noémi I Örömvirág

info@oromvirag.hu
+36 (30) 88 302 11
www.facebook.com/oromviragtheta
www.oromvirag.hu

Az Örömvirág aktuális programjairól itt tájékozódhatsz…

Köszönöm a megosztásodat!

Tízmilliószoros Nap – 2017. július 27. (csütörtök)” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Köszönöm ez mind olyan szep le írva nagyon nehéz sok a rossz!Szeretnem meg elni a szepet! Azert köszönöm! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

10 − kilenc =