Hol vannak a betegségek?

Általános

Hol vannak a betegségek? Fizikailag a testhez kötjük őket, hiszen láthatóak, tüneteik konkrétan megtapasztalhatóak több érzékszervvel is. Mégis a személyiséghez, a lélekhez vezethetők vissza. Gondoljunk a többszörös személyiség zavarban (TSZZ) szenvedőkre!

Tudtátok, hogy egy TSZZ-s egyik személyisége tökéletes egészségnek örvendhet, miközben a másik daganatokat, allergiákat, cukorbetegséget vagy más egyéb súlyos kórt hordoz magában? Nem kis fejtörést okoz ez az orvostudománynak, hiszen a hagyományos medicina nem tud magyarázatot adni arra, hogy tűnhet el pillanatok alatt egy darázscsípés miatti puffadtság, vagy éppen egy ciszta. A TSZZ-vel élőknél az is előfordulhat, hogy a különböző személyiségeknek más a hangmintája, amiről azt tanultuk, hogy genetikailag meghatározott.

Hogy is van ez?

Ma, amikor a kvantumtudományok széles körben mutatják be eredményeiket, egyre inkább érthetővé válik a magyarázat. A tudat elképesztő dolgokra képes! A tudattal teremthetünk, méghozzá jót, rosszat egyaránt. Megteremthetjük egészségünket, “jól”-létünket ugyanúgy, mint betegségeinket, korlátainkat.

Manapság – szerencsére – egyre több olyan alternatív technika áll rendelkezésünkre, amelyekkel bárki képes az (ön)gyógyításra, ha azt hitrendszerei megengedik neki. Ez fontos tényező, hiszen ha valakiben az a program fut, hogy “a gyógyítók csak kuruzslók, akik el akarják szedni a pénzem”, vagy az, hogy “a családunkban a férfiak 50 éves koruk előtt rákban meghalnak”, bizony nehezített pályán mozgunk.

Ilyen esetben először azokat az (ön)korlátozó hitrendszereket kell feltérképezni, amelyek egyenesen lehetetlenné teszik a gyógyulást. Meg kell vizsgálni, miért ragaszkodunk ezekhez az elképzelésekhez? Mikor és milyen helyzetben alakultak ki bennünk? Miért jó nekünk, ha így gondolkodunk? Mitől véd meg minket ez a hozzáállás? Miért ragaszkodunk hozzá? Amint megszüntetjük ezeket a rossz programokat, és pozitívra cseréljük őket, megnyílik előttünk az út a gyógyulás felé.

Jogos a kétkedők kérdése: akkor a hagyományos orvosi módszereket sutba dobhatjuk? Semmit sem érnek? A válasz egyértelműen az, hogy igenis értékes és hasznosítható a gyógyításban a hagyományos medicina. Ám érdekes módon ennek módszerei is akkor vezetnek csak megfelelő eredményhez, ha elhisszük, hogy működnek.

Megfelelő eszközzel- amilyen a ThetaHealing is – feltérképezhetjük azokat a hitrendszereket, amelyek a tudatalattiból irányítják az életünket. A kvantumtudományok, az energiagyógyászat és a meditáció elemeit ötvöző módszert ma már milliók alkalmazzák nap mint nap, eredményesen.

Szeretettel,

Tomek Noémi I Örömvirág

info@oromvirag.hu
+36 (30) 88 302 11
www.facebook.com/oromviragtheta
www.oromvirag.hu

A ThetaHealingről bővebben itt olvashatsz…

Következő ThetaHealing tanfolyamról bővebben itt…

Az Örömvirág aktuális programjairól itt tájékozódhatsz…

Köszönöm a megosztásodat!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

20 − 14 =