Hogyan kapcsolódj Istenhez?

Általános

Vissza-visszatérő kérdés, hogy miként tudunk csatlakozni az isteni energiához, a Teremtőhöz. Itt az idő, hogy tisztába tegyük ezt a témát!

A rövid és velős válasz: sehogy. Bővebben kifejtve: sehogy, ugyanis senkinek nem kell csatlakoznia sehová.

Mindannyian a végtelen isteni tudatosság részei vagyunk (más kifejezéssel élve Isten szikrái). Nem az a feladatunk, hogy valahova “elmenjünk” a kapcsolódásért, hanem az, hogy tudatosítsuk magunkban: sosem vagyunk elkülönültek.

Az ősi félelem, miszerint az ember kiűzetett a Paradicsomból és elveszítette az isteni védelmet, azt az illúziót kelti, hogy elválasztódtunk a Forrástól. Ám ez egyszerűen lehetetlen. Isten maga a végtelen energia, amely minden létezőt magában foglal téren és időn át. Hogy is lehetne a Létezőn kívül létezni?

Ha úgy érzed, hogy Isten elhagyott, ha úgy érzed, elveszítetted a kapcsolatodat a Tiszta Tudatossággal, akkor vedd elő a józan paraszti eszed, és gondolkodj! Aminek a része vagy, az sosem hagy el! Amiben benne vagy, attól nem tudsz elkülönülni! Ugye mennyire egyszerű és megnyugtató?

A meditációk és a különböző relaxációs-vizualizációs gyakorlatok sehova sem “visznek”. Abban segítenek, hogy a tudat számára is befogadható legyen a tény: egy vagy a Tiszta Tudatossággal. Ezek olyan folyamatok, amelyek során a kapcsolódva levés állapotát tudatosítjuk magunkban, és elfogadjuk az elménkkel is azt, amit a Felsőbb Énünk magasabb szintű tudatossága tökéletesen tud és tapasztal.

Egy ilyen gyakorlatot (ThetaHealing meditáció) találsz a zárt Facebook csoportomban, amelyet azért készítettem, hogy bárki gyakorolhassa az elkülönültség illúziója nélküli lét csodás élményének tapasztalását.

Szeretettel,

Tomek Noémi I Örömvirág

info@oromvirag.hu
+36 (30) 88 302 11
www.facebook.com/oromviragtheta
www.oromvirag.hu

Az Örömvirág aktuális programjairól itt tájékozódhatsz…

Köszönöm a megosztásodat!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenkilenc + tizenhat =