Itt a Tízmilliószoros Nap! Így teremts tudatosan!

Általános

Hogy állsz a tudatos teremtéssel? Remélhetőleg sikerrel működteted az életedben, és akadály nélkül vonzod magadhoz a vágyott helyzeteket, embereket, körülményeket. Ha mégis akad  problémád a teremtő erőd működtetésével, gondold át a következő néhány tanácsot:

  • Mindig a pozitív térből teremts! Ha vágysz valamire (vagy valakire) akkor ne azt hangoztasd és tudatosítsd vele kapcsolatban, hogy még mindig nincs meg! Ilyenkor ugyanis semmi mást nem teszel, mint a vágyad ellen dolgozol.
  • Tudd, hogy a vágyad tárgyát rezgésszinten azonnal megjeleníti az Univerzum. Csupán rá kell hangolódnod, hogy a fizikai teredben is láthatóvá válhasson. A rádiók egész nap sugározzák a műsoraikat,  csak a Te vételkörzetedben legalább 8-10 adó közül választhatsz. Meghallani azonban csak akkor fogod az adást, ha a készüléked ráhangolod. Így van ez a rezgésekkel is. Rá kell hangolódnod arra az örömre, boldogságra, megelégedettségre, amit a vágyad tárgya jelent számodra. Még az előtt érezned kell a hálát, mielőtt fizikailag megtapasztalnád a manifesztációt!
  • Figyelj arra, hogy a teremtést ne korlátozd le! Ha szeretnél egy nagyobb összeghez jutni, de csak azt tudod elképzelni, hogy ez egyetlen, konkrét úton – mondjuk lottónyeremény által – megkapható, akkor bizony nagyon leszűkíted a lehetőségeket! Hidd el, a Teremtő térben és időben sokkal több információval és kreativitással rendelkezik annál, minthogy csak ezen az egy úton tudná megadni neked azt, amire vágysz! Engedd meg, hogy a válasz a lehető legjobb úton-módon érkezzen meg hozzád! Bízz a Teremtő kreativitásában! Tudd, hogy “mit” akarsz, de a “hogyan” -t engedd át a Teremtőnek!
  • Írj manifesztációs listát! Légy őszinte magadhoz, amikor megfogalmazod a vágyaidat! Írj egy hosszabb, 30-40 tételből álló listát, és engedd, hogy azon minden olyan szerepeljen, amit meg szeretnél kapni! Fogalmazd meg konkrétan a vágyad tárgyát, hozzátéve, hogy abból  akár jobb is érkezhet hozzád!
  • Teremts théta-állapotban! Amikor az agyhullámaid 4-7 Hz közötti frekvencián rezegnek, nagyon hatékonyan működik a teremtés, mert befogadóbb és nyitottabb vagy a folyamatra. Közvetlenül elalvás előtt, és közvetlenül ébredés után mindenki automatikusan megtapasztalja ezt az állapotot. Használd ki Te is a naponta kínálkozó alkalmat a könnyed teremtésre! Jó ha tudod, hogy a kimondott szó 20-30 %-os hatékonysággal működik. A vizualizáció 50-60 %-ban hoz eredményt. Théta- állapotban azonban akár 80-90 %-os sikerre is számíthatunk, hitrendszerünktől függően.
  • Ha teheted, végezz manifesztációs gyakorlatot théta-állapotban!  Theta meditációért kattints ide, és csatlakozz zárt csoportomhoz, ahol sok más hasznos témában is találsz videókat!

Szeretettel,

Tomek Noémi I Örömvirág

info@oromvirag.hu
+36 (30) 88 302 11
www.facebook.com/oromviragtheta
www.oromvirag.hu

Az Örömvirág aktuális programjairól itt tájékozódhatsz…

Köszönöm a megosztásodat!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizennégy + 8 =