Rólam

Oldal

Vagyok, aki vagyok:) Már nem csak keresem, de járom is az utamat.  Az elmúlt években – köszönhetően főként a ThetaHealing technikának – megtanultam elengedni, megengedni, szeretni és szeretve lenni.

Mesterségem hivatalos címere: ThetaHealing instruktor és konzulens, Source Memory Healer, valamint Points of You tréner.

Még csak a győrszemerei óvodába jártam, amikor tudtam, hogy vagy “tanár leszek, vagy semmi más”. Szorgos és megfelelési kényszeres tiniként mentem gimnáziumba, majd érettségiztem színötösre. Mindez Győrben, a “nagymúltú” Révaiban történt, nem sokkal a rendszerváltás után. Aztán csodás egyetemi évek következtek Pécsen, ahol napról-napra közelebb kerültem a vágyott magyar tanári hivatáshoz…ám egy “véletlen” közbeszólt, és 19 évesen a mikrofon mögött találtam magam. Ezzel kezdetét vette egy több évtizedes szerelem. A délszláv háború még tartott, amikor a Dráva Rádió eszéki stúdiójában ismerkedni kezdtem a rádiózással. Innen az első pécsi, helyi rádióba vitt a Sorsom, majd elkezdtem tévézni is, és újságíró lettem.

2001-ben született meg a fiam, Borisz, akivel tartottam egy kis szünetet, majd magánéleti váltás és költözés jött… és visszatértem a szülői házba. Ekkor megint újraterveztem az életem. Győrben kezdtem rádiózni, majd csakhamar újabb váltás, újabb város, újabb lehetőségek jöttek.

A rádiózás kezdett háttérbe szorulni, és főként kommunikációs, PR, valamint rendezvényszervezési területen dolgoztam 7 éven át, Százhalombattán. Hivatalnokból cégvezető lettem, diplomáztam kulturális PR szakirányon, de a Teremtő mást szánt nekem. Megint váltottam.

Székesfehérvárra 2011-ben érkeztem, a Fehérvár Médiacentrumba, ahol évekig operatív igazgatóként dolgoztam, és ezzel párhuzamosan rendezvényszervezési feladatokat is kaptam. Ez utóbbi még ma is az életem része.

Visszatekintve az elmúlt évtizedekre, már világosan látom az utam. Meg kellett tanulnom kommunikálni, előadni, tanítani, szépen beszélni, írni, szervezni, csapatot építeni… És – ha nem is úgy, ahogy egykor elképzeltem-, tanár lettem. És ez maga a csoda számomra…amit minden egyes napon újra átélhetek 🙂

Az útkeresés, az Igazság utáni kutatás mindig az életem része volt, de csak néhány éve tudatosult bennem, hogy mi a valódi feladatom. Hálás vagyok azokért a leckékért, amelyek elvezettek önmagamhoz és megvilágították előttem az utat. Hálás vagyok azért, hogy ilyen csodás életfeladatot kaptam.

Az Örömvirág közösséget 2015 januárjában indítottam útjáraa Facebookon. Azóta több, mint ötezren csatlakoztak hozzám, és nyitott csoportunk napról-napra növekszik. Az Örömvirág központot Székesfehérváron működtetem, ahol egyéni konzultációkat, meditációkat, workshopokat, előadásokat és tanfolyamokat tartok. Az Örömvirág befogadó térként is üzemel, ahol örömmel adok helyet a tiszta tudatosság és a tiszta szándék teréből “dolgozó” segítők, gyógyítók és tanítók programjainak.

Ábécé sorrendben: anya vagyok, ember vagyok, fejlődő lélek vagyok, közösség tagja vagyok, Nő vagyok, Points of You tréner vagyok, Source Memory Healer vagyok, tanuló vagyok, tanár vagyok, ThetaHealing instruktor és konzulens vagyok, “Vagyok, aki vagyok”.

Szeretettel,

noemi-e1439301073802